Tutti Santi uruchomiła 7 czerwca nową pizzerię w lokalu przy ulicy Franciszkańskiej 22 w Głogowie. Pizzę włoskiego mistrza Valerio Valle serwowane są w rustykalnym wnętrzu na Starym Mieście.

Głogowska pizzeria jest dziesiąta tej sieci w Polsce. W lokalu o powierzchni ponad 160 mkw. znajduje się piec z lawy wulkanicznej opalany drewnem. Wybrana przez klientów i przygotowana przez obsługę pizza będzie wypiekana na oczach gości. Wnętrze, które zaprojektowali krakowscy architekci, pomieści 50 osób.

Współwłaścicielami sieci Tutti Santi są Sergiusz Urbański i Valerio Valle, wielokrotny mistrz Europy i Włoch w pizzy klasycznej. Pizzerie otwierane są w systemie franczyzowym. Oferta franczyzy skierowana jest do osób, które chcą prowadzić własny biznes w oparciu o sprawdzone standardy i zweryfikowany rynkowo koncept biznesowy – informuje Tutti Santi.

Red.

Czytaj:

500 stopni – pizzeria z certyfikatem pizzy neapolitańskiej

Print Friendly, PDF & Email

BRAK KOMENTARZY

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

CAPTCHA