Tegoroczna edycja jednego z największych wydarzeń branży eventowej – Event Mix 2019 odbyła się 18 września br. w Warszawie. Partnerem Strategicznym wydarzenia był lider na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych, marka Deli Catering.
Event Mix skupia w jednym miejscu praktyków i autorytety z branży eventowej, umożliwiając wymianę doświadczeń oraz prezentację najciekawszych rozwiązań na rynku eventowym. Wśród tegorocznych prelegentów nie zabrakło takich osób, jak Agata Młynarska, Jerzy Dudek, Zbigniew Urbański czy Paweł Tkaczyk.
O oprawę kulinarną wydarzenia zadbał lider na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych, Deli Catering, który w tym roku został również Partnerem Strategicznym Event Mix. Specjalnie na tę okoliczność marka przyrządziła marynowanego łososia gravlax w kompozycji tatarów na zielonym marynowanym ogórku, rostbef marynowany w pieprzu, nadziewany musem bernaise z dodatkiem kaparów oraz kaczkę nadziewaną orzechowym musem z dodatkiem winiaku w kompozycji owoców.
Dodatkowo, z okazji okrągłego jubileuszu 10-lecia magazynu OOH event! Deli Catering przygotowało autorski tort bezowy z musem mascarpone, jeżynami, borówkami i malinami. Marka zaprezentowała również nadchodzące nowości w swojej ofercie, w tym ekologiczne rozwiązania w menu oraz aranżacjach.
Red.