Pasibus otwiera nowe lokale. Od 19 czerwca burgery sieci dostępne są w CH Riviera w Gdyni. To już druga lokalizacja sieci w Trójmieście, jednocześnie ósma restauracja stworzona we współpracy ze spółką Helios.
10 czerwca br. Pasibus otworzył nowy lokal na bydgoskim Starym Rynku. Obecnie restauracje Pasibusa znajdują się już w 11 miastach w Polsce. W ofercie są m.in. klasyczny Włoski Pastuch z dodatkiem rukoli, parmezanu i grillowanego boczku, Bebek Junior z autorskim sosem BBQ, Gonzales z papryczką jalapeno i nachosami, czy Awokadus z domowym guacamole i grillowanym boczkiem.
Pasibus to marka burgerowni, która narodziła się we Wrocławiu w 2013 r. Pierwszy food truck Pasibusa stanął we Wrocławiu. Szybko stał się znanym miejscem na kulinarnej mapie miasta. Obecnie restauracje Pasibusa znajdują się w 11 miastach Polski. Są to m.in. Wrocław, Warszawa, Łódź, Gdańsk, Katowice, Olsztyn i Poznań. 25 lokali powstało w ramach współpracy z Heliosem. Firma współpracuje z różnymi dostawcami na terenie kraju. Uber, Pyszne, Wolt dostarczają zamówienia pod drzwi klienta.
Red.