Pasibus otworzył swój 20. lokal i tym razem w Opolu. Od 21 czerwca br. goście odwiedzający Solaris Center mogą spróbować burgerów tworzonych na podstawie receptur stosowanych przez markę. To drugi Pasibus stworzony we współpracy ze spółką Helios.
Burgery Pasibusa są robione w 100% z wołowiny. Klienci w Solaris Center będą mogli próbować m.in. klasycznego Włoskiego Pastucha z dodatkiem rukoli, parmezanu i grillowanego boczku, Bebka Juniora z autorskim sosem BBQ, ostrego Gonzalesa z nachosami czy Awokadusa z domowym guacamole. W menu burgerowni można znaleźć także Pasi sałatki, zestawy dla dzieci (Pasi Kids), dodatki (m.in. frytki i kulki serowe) oraz napoje (m.in. Pasi Lemoniada) i alkohole (m.in. własną markę piwa). Co miesiąc w karcie pojawia się także zupełnie nowa propozycja – Burger Miesiąca, któremu nazwę nadają fani marki.
Z okazji otwarcia nowego lokalu w Solaris Center, Pasibus przygotował dla swoich gości 5 dni promocji, m.in. 4 burgery (Włoski Pastuch, Gonzales, Awokadus i Bebek Junior) w promocyjnej cenie 12 zł, a także konkursy na profilu na Facebooku, w których można wygrać burgery.
Red.