Sieć Papa Diego otworzyła pierwszą restaurację w Gdyni, zlokalizowaną w centrum handlowym Riviera. Goście odwiedzający najnowszy lokal, uruchomiony 3 grudnia br., mogą spróbować takich meksykańskich przysmaków, jak tacos, burrito, czy nachosy.
Papa Diego w gdyńskim centrum handlowym Riviera znajduje się w strefie restauracyjnej na poziomie +1 galerii. Zaprasza na meksykańskie specjały: tacos z kolorowymi salsami, nachosy z dodatkami oraz burrito lub burrito bowle w różnych wersjach smakowych.
Goście przygotowani na ostrzejsze wrażenia smakowe mogą po podpisaniu oświadczenia spróbować naprawdę pikantnych sals z wyciskających łzy papryczek. Na fanów słodyczy czekają ciepłe churrosy z sosem czekoladowym.
Z okazji otwarcia lokalu przygotowano promocję dla gości odwiedzających nowy lokal w pierwszym dniu działania – zniżkę 40% na wszystkie pozycje z menu. Ponadto codziennie będzie można także skorzystać ze standardowych promocji sieci, m.in. innej zniżki w każdy piątek, tańszych obiadów dla dzieci przy zakupie normalnych dań w weekendy, czy zniżki dla uczniów i studentów na całą ofertę.
Papa Diego to koncept tworzony przez firmę Foodio Concepts, założoną przez managerów z branży restauracyjnej – Piotra Grajewskiego i Piotra Komóra, wraz ze spółką Helios, do której należy największa sieć multipleksów w Polsce. Lokale Papa Diego działają m.in. w Gdańsku, Katowicach, Opolu, Poznaniu i Warszawie.
Red.