Nowa restauracja Olimp wystartowała 1 sierpnia br. w biurowcu kotlarska 11 w Krakowie. Lokal stworzono w najnowszym koncepcie wizualnym z wnętrzem z elementami naturalnego drewna.
Nowa restauracja Olimp Ważnym elementem lokalu Olimp są dwa stanowiska do livecookingu, jedno z nich będzie obsługiwane przez Sushi Mastera, który codziennie będzie serwował świeże sushi, a drugie, gdzie przez cały dzień będą produkowane wyroby mączne i pierogi. Gotowanie od podstaw, na miejscu – to znak rozpoznawczy marki.
Komunikacja marketingowa została przeniesiona na monitory zarządzane zdalnie z centrali sieci w Krakowie, które prezentują aktualną ofertę, a także komunikaty informacyjne i wizerunkowe sieci.
Olimp jest największą w Polsce siecią samoobsługowych restauracji typu fast casual dining z jedzeniem na wagę. Działa w systemie sprzedaży w ujednoliconej cenie za 100 g. Oferuje dania kuchni europejskiej z elementami kuchni świata. Przepisy bazują na sezonowych i lokalnych produktach
Red.