Nowa restauracja Olimp wystartowała 1 sierpnia br. w biurowcu kotlarska 11 w Krakowie. Lokal stworzono w najnowszym koncepcie wizualnym z wnętrzem z elementami naturalnego drewna.

Nowa restauracja Olimp Ważnym elementem lokalu Olimp są dwa stanowiska do livecookingu, jedno z nich będzie obsługiwane przez Sushi Mastera, który codziennie będzie serwował świeże sushi, a drugie, gdzie przez cały dzień będą produkowane wyroby mączne i pierogi. Gotowanie od podstaw, na miejscu –  to znak rozpoznawczy marki.

Komunikacja marketingowa została przeniesiona na monitory zarządzane zdalnie z centrali sieci w Krakowie, które prezentują aktualną ofertę, a także komunikaty informacyjne i wizerunkowe sieci.

Olimp jest największą w Polsce siecią samoobsługowych restauracji typu fast casual dining z jedzeniem na wagę. Działa w systemie sprzedaży w ujednoliconej cenie za 100 g. Oferuje dania kuchni europejskiej z elementami kuchni świata. Przepisy bazują na sezonowych i lokalnych produktach

Red.

Czytaj: 

Restauracje Olimp wprowadzają sezonowe produkty

Print Friendly, PDF & Email

BRAK KOMENTARZY

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

CAPTCHA