Kuchnia meksykańska w nowej restauracji w Manufakturze dostępna jest od 26 lipca br. dla mieszkańców Łodzi. Pierwszy w tym mieście lokal Papa Diego serwuje dania prosto z Meksyku: tacos, burrito, burrito bowle i nachosy. Goście odwiedzający łódzkie Papa Diego do 30 lipca br. będą mogli skorzystać z wyjątkowej promocji.
Kuchnia meksykańska w pierwszym łódzkim lokalu Papa Diego ma w menu tacos z kolorowymi salsami, nachosy z dodatkami oraz burrito lub burrito bowle w różnych wersjach smakowych. Zwolennikom ostrzejszych wrażeń Papa Diego podaje salsy z wyciskających łzy pikantnych papryczek, których można spróbować wyłącznie po podpisaniu oświadczenia!
Od dnia otwarcia do wtorku, 30 lipca br. goście nowego lokalu będą mogli skorzystać z wyjątkowej promocji: zniżki -40% na całą ofertę.
Papa Diego przewiduje codzienne promocje: w poniedziałki małe nachosy za 50% ceny do dużego burrito, we wtorki cztery tacos w cenie trzech, w środy duże burrito w cenie małego, w czwartki bezpłatną lemoniadę mango do trzech tacos, w piątek tańszy zestaw (do znalezienia na Facebooku), a w weekendy tańsze obiady dla dzieci przy zakupie normalnych dań. Dodatkowo, codziennie przez całe wakacje uczniowie i studenci mogą skorzystać ze zniżki -20% na całą ofertę.
Papa Diego w Manufakturze w Łodzi znajduje się w strefie restauracyjnej na 1. poziomie galerii. To 14 lokal tej sieci – dotychczas otwarto restauracje w Gdańsku (Forum Gdańsk i Galeria Bałtycka), Katowicach (Galeria Libero i Galeria Katowicka), Opolu (CH Karolinka i CH Solaris), Poznaniu (Posnania), Pruszkowie (Nowa Stacja Pruszków), Warszawie (Centrum Praskie Koneser, Galeria Młociny, Blue City, Sadyba Best Mall) i Wołominie (Galeria Wołomin).
Papa Diego to pierwsza marka stworzona przez Foodio Concepts – firmę założoną przez spółkę Helios z Grupy Agora, operatora największej w Polsce sieci multipleksów oraz jej partnerów biznesowych: Piotra Grajewskiego i Piotra Komóra, doświadczonych managerów z branży restauracyjnej.
Red.