Restauracje Olimp wprowadzają sezonowe produkty

Restauracje Olimp od 1 lipca startują z nową edycją kampanii Pełnia sezonu. Przez całe wakacje będzie serwować dania oparte sezonowe produkty. Zapraszamy Was na lekkie, warzywne zupy, tarty z owocami, naleśniki z borówkami.

W menu restauracji należących do Grupy Gastromall znajdą się dania z fasolki szparagowej, cukinii, a także grillowane ryby z dodatkiem ziół i potrawy ze świeżymi kurkami. Mają być też nowe pomysły na pomidory i bakłażany, czy śliwki.

Red. (źródło: Grupa Gastromall)

Czytaj:

Restauracja Olimp w warszawskiej Galerii na Młocinach

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

Bądź w kontakcie

Śledź najlnowsze trendy, historie sukcesu i inspirujące wywiady z najlepszymi specjalistami w branży. Zacznij zmieniać swoje życie już dziś!

Najnowsze

Więcej na ten temat